Powiat Rybnik: Informacja o naborze drużyn do konkursu kulinarnego oraz naborze Jury konkursu kulinarnego Śląskie Smaki
Informujemy o naborze drużyn do konkursu kulinarnego oraz naborze Jury konkursu kulinarnego Śląskie Smaki. Tegoroczna 15 edycja festiwalu Śląskie Smaki” odbędzie się w pięknym Koszęcinie w dniu 21 czerwca (niedziela). Więcej informacji w załącznikach oraz pod linkami:
slaskiesmaki.pl/pl-PL/Pokaz/1016823/nabor-druzyn-do-konkursu-kulinarnego
slaskiesmaki.pl/Pokaz/1016822/nabor-do-jury-konkursu-kulinarnego
Załączniki: Idea Festiwalu.pdf | [ ] | 163 kB |
---|---|---|
Karta pracy Jury.pdf | [ ] | 173 kB |
Karta zgłoszenia - amatorzy.doc | [ ] | 347 kB |
Karta zgłoszenia - profesjonaliści.doc | [ ] | 347 kB |
Karta zgłoszenia - uczniowie.doc | [ ] | 347 kB |
Regulamin Konkursu Kulinarnego 2020 a.pdf | [ ] | 311 kB |
Regulamin naboru do Jury Konkursu Kulinarnego 2020.pdf | [ ] | 185 kB |
Starostwo Powiatowe w Rybniku,
starostwo.rybnik.pl/aktualnosci-powiatu/2188-informacja-o-naborze-druzyn-do-konkursu-kulinarnego-oraz-naborze-jury-konkursu-kulinarnego-slaskie-smaki
Autor: krystian